Ik weet wat ik wil. Daarom voel ik me ook het gelukkigst als ik zelfstandig aan het werk kan zijn, spontaan en ongedwongen. Mijn doel is de klant centraal te zetten. Ik werk vanuit uw vraag en uw behoefte. Ik stel mezelf open in het contact met mensen. Ik kan analyseren. In gesprek met mensen kijk ik naar wat ze bedoelen en wat ze nodig hebben. Trefwoorden zijn: Ondernemer, pionier vanuit hart en ziel, sociaal open, luisteren, intuïtief, netwerker, eigenWIJSheid

In mijn werk – eerst 30 jaar in de zorg en tegenwoordig als sportmasseur – is communicatie cruciaal. Mijn klanten hebben een verhaal – net als ik… In het werk met mensen heb ik één ding geleerd: luisteren. Als persoon ben ik open en onbevooroordeeld. Daardoor maak ik makkelijk contact en praten mensen graag met mij.

Mijn klanten stellen zich kwetsbaar op. Natuurlijk ben ik mij daarvan bewust. En dat niet alleen, ik wil daar graag iets mee doen. Niet alleen uw lichaam ondergaat een massage, ook mentaal en emotioneel gebeurt er veel. Lichaam en geest komen los. Ik merk dat mensen spontaan gaan vertellen. In alle rust komen ze niet zelden tot bijzondere inzichten.

Ik masseer niet aan de lopende band. Ik wil alle tijd nemen voor het gesprek “eromheen” met een kopje koffie of thee. Hierbij geldt natuurlijk: het moet niet, het mag. U bepaalt. Daarom heb ik verschillende arrangementen. Een massage met gesprek of een massage zonder gesprek. Een gesprek met massage of een gesprek zonder massage.