Jose van helden massage been

Omdat het effect van massage op zowel lichamelijk als geestelijk gebied zo groot en diepgaand is, is dit de basis voor gezond leven en gezond presteren. Massage is zowel preventief als herstelbevorderend gericht.

Samen met de sporter kan ik een massageprogramma opstellen, gericht op het trainingsprogramma en het uiteindelijke doel van de prestatie waarnaar gewerkt wordt. Hieruit wordt ook duidelijk wat eventuele invloeden kunnen zijn op het verloop van het prestatieproces. Je ontwikkelt daardoor inzicht in zowel het presteren tijdens het sporten als in je andere activiteiten.

Daarnaast heb ik de samenwerking met een top therapeut die zijn opleidingen in Zweden heeft gedaan. Zijn unieke ontwikkeling van een specialisme samen met 2 topmensen uit de Zweedse balletwereld geeft een garanderende verhoging van je prestatie en kwaliteitsverbetering. Het lichamelijke en geestelijke prestatievermogen worden met 30% verbeterd zonder je lichaam daarin extra te belasten. Integendeel, je lichaam wordt door dit systeem te hanteren juist ontlast en je prestatievermogen wordt verhoogd. Dit systeem samen met gerichte massage werken topprestatie verhogend en preventief voor klachten. Onze basis en samenwerking is uniek te noemen. Om het zelf te ervaren ben ikzelf sinds november 2012 bezig om deze behandelingen te ondergaan, zodat ik weet wat er verandert in het lichaam en wat iemand ervaart en nodig heeft en deze top  therapeut ondergaat mijn massages zodat hij wederzijds zijn ervaringen bij mij op kan doen.