Massage en afvallen

Massage bevordert het zenuwstelsel positief waardoor alle stofwisselingsprocessen die nodig zijn in het lichaam, beter gaan werken. Met name als je af wilt vallen is het goed als je een aantal massages in je planning en dieet opneemt. Omdat massage de stofwisselingsprocessen postief bevordert, stimuleert massage de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Het sympatische en parasympatische zenuwstelsel worden beïnvloed, waardoor het hele basaal metabolisme ( of basis stofwisseling )  zowel overdag als s’nachts beter gaat werken. Dus in deze vicieuze cirkel worden beiden positief door elkaar beïnvloed.

Door 6 tot 8 massages in te plannen is het resultaat optimaal. Daarnaast geef ik gericht op je lichaam rek en strek oefeningen mee. Deze oefeningen werken positief op je energie verbranding en deze werken intensiever als bijvoorbeeld pilatus. Je spieren nemen in massa toe en je houding wordt verbeterd.

Indien gewenst ontwikkel ik samen met jou en een personal trainer een programma samen gericht op verantwoord bewegen gedurende je afvallen.

Daarbij combineer ik, indien gewenst, voedingsadviezen op basis van je bloedgroep, waardoor je lichaam de vetverbranding oppakt en het resultaat van goed en gezond afvallen het meest optimaal is.