Doelgroep bedrijven en organisaties

Massages en ziekteverzuim

De massage en daarbij behorende adviezen zijn door mij speciaal ontwikkeld op het ziekteverzuim binnen een bedrijf of organisatie. Het ziekteverzuim kan daardoor preventief, actief en / of gericht op nazorg begeleid worden.

Bedrijven en veranderingen

Bedrijven en organisaties die in veranderingsprocessen zitten, bijvoorbeeld door reorganisatie, ISO certificering en of bezuinigingen, kan ik doelgericht ondersteunen door de teams en of betrokken mensen individueel, hierin te begeleiden. Door mijn meer als 30 jaar ervaring in het werken met veranderingen en processen die daarmee gepaard gaan, heb ik een plan en strategie ontwikkeld. Door dit te volgen geeft het de betrokken mensen inzicht, overzicht, rust, helderheid en betrokkenheid op diverse niveaus. Dus zowel management als de “medewerkers op de vloer” hebben er baat bij. Ook bij ontslagprocedures heb ik een stapsgewijze begeleiding voor de mensen die dit betreft waardoor het voor hen, ondanks de vervelende situatie veel steun geeft. Deze begeleiding is een massage voor geest, hart en ziel.

Investeert u in mij, dan investeert u in de gezondheid van uw bedrijf  of organisatie. Ook / juist in moeilijkere tijden.


Voor verdere informatie over dit onderwerp kunt u terecht op mijn andere website van helden begeleiding.

Congressen

Door bedrijven en organisaties worden regelmatig congressen en symposia georganiseerd. Deze programma’s worden volgepland met onderdelen die vooral / alleen concentratie gericht zijn. Mijn ervaringen zijn dat het juist tijdens zulke dagen het belangrijk is om ook ontspannende uren in te plannen in de vorm van een massage. Met name de effecten van massage werken bevorderend op hetgeen wat wenselijk is dat onthouden wordt en bijblijft bij de deelnemer van het congres. U kunt me inhuren voor zulke dagen, waarin het wenselijk is dat voordat het programma samengesteld is er overleg plaats vindt om op afgestemde tijden en aan de roulerende groepen de juiste massage en ontspanning te kunnen bieden.